hallo!

Na mijn universitaire studies in 2013 trok ik naar Australië. Deze reis maakte van mij een ander mens: volledig open gebloeid, enorm veel bijgeleerd, een grote bagage vol mooie herinneringen maar helaas ook met serieus wat extra kilo's. Bij thuiskomst was het duidelijk: ik ging me herpakken. 

Sporten was niet zozeer het probleem. Als kind was ik altijd sportief geweest en ik deed het graag. Maar voeding? Dat was een ander verhaal.

Ik probeerde alles. Van koolhydraten laten tot sapjes drinken. Van shakes tot alles op de gram afwegen. En ja, ik viel af. Maar vanbinnen was ik doodongelukkig. Gezond eten beheerste mijn leven. Het werd een obsessie. Ik was alleen nog maar bezig met gezond eten en afvallen.

Ik zocht me suf naar manieren om een gezonde relatie op te bouwen met voeding, maar ik las en hoorde zoveel tegenstrijdigheden. Ik liep grandioos verloren... Tot op een punt dat het genoeg was geweest.

Ik besloot me compleet om te scholen en ging zélf op zoek naar de juiste kennis. Weg van commerciële voedingshypes en kapitalistische dieetoplossingen.

Na heel lang zoeken, vond ik de opleiding die paste bij mijn waarden. Eén die draait om gezondheid en zich baseert op lichaam én geest. Niet enkel fluffy gedoe, maar met de juiste anatomische basisprincipes.

Ik paste alle principes toe op mezelf en voelde een enorme transformatie. Een gezonde relatie met voeding met blijvend resultaat. Geen dieet, maar een verandering van levensstijl én mindset. Ik had mijn gezondheid terug in eigen handen. En ik was vastberaden: ik moét anderen hiermee helpen.

Ook op het gebied van sport liep ik tegen heel wat muren. Overtraining en blessures waren het resultaat. Vermoeid, en toch blijven gaan omdat ik hopeloos op dat maatje 36 wou staan. Ik koos opnieuw om me ook hierin kwalitatief te laten opleiden en ook anderen op een juiste manier te kunnen trainen. 

Ondertussen zijn we heel wat jaren verder. En is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen hun gezondheid met beide handen te kunnen grijpen, zich gezond voelen vanbinnen uit en te stralen langs buiten.

Wat denk je? Gaan we samen aan de slag?

ik ben kirsten.

Voedingscoach, De Europese Academie

Bachbloesemtherapeut, Ingrid De Coninck

NASM Certified Personal Trainer

Waar ik mijn kennis opdeed: 

The Fitness Rebels Level One Mentorship

Junior Olympic Weight Lifting, Milo Opleidingen

Assess & Correct, Physical Coaching Academy

The Institute of Health, 12-month Mentorship

Ken Van den Eeden, 1-on-1 Mentorship

Program Design, BAPT

Assessment Level 1, BAPT

Functional Core Training, BAPT

Duizenden pagina's aan studeerboeken...

the bad news is

the good news is

time flies

you 're the pilot

De wereld gezonder maken. Dat is mijn ultieme missie. Daarvoor spring ik 's morgens uit bed - nu ja, laten we eerlijk zijn, bijna elke ochtend. I'm human too, you know.

Meer dan ooit tevoren staan we verder van onszelf. De connectie tussen lichaam en geest is vaak verloren. Drukte, stress en het ultieme doel om 'gelukkig te zijn', heeft ons nog nooit zo uitgeput. Ladies & gents, we are exhausted.

Nog nooit waren er zoveel welvaartsziektes. Nog nooit lieten we onze gezondheid zo hard afhangen van de medische wereld. We schakelen pas als het te laat is. We leggen de verantwoordelijkheid buiten onszelf. En met welk resultaat?

Iedereen heeft het recht, maar ook de verantwoordelijkheid om zijn eigen gezondheid zélf in handen te nemen. En dan bedoel ik niet met een symptomatische aanpak. Niets te kwaaltjes onderdrukken. Van klacht naar kans.

Mijn missie is om jou je gezondheid terug te laten vastgrijpen. Hoe? Door je de juiste kennis over voeding en training te geven én je kritische blik verder aan te scherpen.

Ik wil jou helpen om terug de meest energieke en gezonde versie van jezelf te worden. Vanbinnen én vanbuiten. Ik wil jouw mentor zijn die je niet alleen de juiste kennis bijbrengt, maar je ook aanmoedigt aan de zijlaan. Because you deserve all the light.

MIJN missie

als ik moe ben, mijn linkeroog kleiner wordt (for real) 

de grote teen aan mijn rechtervoet àltijd kraakt

 ik heel enthousiast kan zijn met paprikakruiden

ik op mijn 18 jaar aan mijn papa beloofde dat ik mijn haar nooit meer zou kleuren

 ik hou van sporten heel vroeg in de ochtend, terwijl de wereld nog slaapt, incl. mezelf

ik geen geduld heb om series te kijken, en mijn vriend wel (relatieadvies, iemand?)

ik een klein vreugdedansje doe wanneer ik een perfecte avocado open snijd

ik graag Engelse woorden gebruik in mijn uitleg, just because I can

Ik hou van àlles wat zacht is

Ik Portugese roots heb, maar geen letter Portugees spreek

Wist je dat ...

Wist je dat ...

als ik moe word, mijn linkeroog kleiner wordt

ik hou van àlles wat zacht is

ik Portugese roots heb, maar geen letter Portugees spreek

ik graag Engelse woorden gebruik in mijn uitleg, just because I can

ik een klein vreugdedansje doe wanneer ik een perfecte avocado open snijd

ik geen geduld heb om series te kijken, en mijn vriend wel. Relatieadvies, iemand?

de grote teen aan mijn rechtervoet àltijd kraakt

ik hou van sporten heel vroeg in de ochtend, terwijl de wereld nog slaapt, incl. mezelf

ik heel enthousiast kan zijn met paprikakruiden

ik op mijn 18 jaar aan mijn papa beloofde dat ik mijn haar nooit meer zou kleuren

je kan bij mij terecht voor

Kirsten

Ook jij hebt je eigen verhaal. En dat is er ongetwijfeld ook een met ups and downs. Maar dat is helemaal ok! Alles wat je meemaakt in je leven, elk kruispunt dat je tegenkomt en elke beslissing die je neemt, brengt je tot waar je vandaag staat. Ongelooflijk toch? Maar dat maakt jij, jij. Dat maakt jou uniek. Zit je momenteel in zo'n down, en heb je nood aan begeleiding naar een gezonde levensstijl die je gewoon totally owned? Stuur me dan zeker een mailtje. Ik sta te popelen om jou te leren kennen!

See you soon,

Mijn

beste tips

om je immuniteit te boosten

 5

.