Jouw wekelijkse motivatie-boost om voor jezelf te blijven zorgen, ook op dagen dat je het eigenlijk niet voelt. Elke dag 1% beter is waar we samen naar streven. Want Goddd, je hoeft het zeker niet alleen te doen. I got you!

kirsten VERCAMMEN
DE PODCAST

De wereld gezonder maken. Dat is mijn ultieme missie. Daarvoor spring ik 's morgens uit bed - nu ja, laten we eerlijk zijn, bijna elke ochtend. I'm human too, you know.

Meer dan ooit tevoren staan we verder van onszelf. De connectie tussen lichaam en geest is vaak verloren. Drukte, stress en het ultieme doel om 'gelukkig te zijn', heeft ons nog nooit zo uitgeput. Ladies & gents, we are exhausted.

Nog nooit waren er zoveel welvaartsziektes. Nog nooit lieten we onze gezondheid zo hard afhangen van de medische wereld. We schakelen pas als het te laat is. We leggen de verantwoordelijkheid buiten onszelf. En met welk resultaat?

Iedereen heeft het recht, maar ook de verantwoordelijkheid om zijn eigen gezondheid zélf in handen te nemen. En dan bedoel ik niet met een symptomatische aanpak. Niets te kwaaltjes onderdrukken. Van klacht naar kans.

Mijn missie is om jou je gezondheid terug te laten vastgrijpen. Hoe? Door je de juiste kennis over voeding en training te geven én je kritische blik verder aan te scherpen.

Ik wil jou helpen om terug de meest energieke en gezonde versie van jezelf te worden. Vanbinnen én vanbuiten. Ik wil jouw mentor zijn die je niet alleen de juiste kennis bijbrengt, maar je ook aanmoedigt aan de zijlaan. Because you deserve all the light.

MIJN missie

Mijn

beste tips

om je immuniteit te boosten

 5

.