WIL Jij JE WEER SEXY VOELEN én van de daken schreeuwen hoe energiek je BENT?

Dan is SHARP. op
jouw lijf geschreven!

Herken jij je hierin?

Je bent die aanspannende kleren kotsbeu en zeker om je buik steeds in te trekken. Je bent een echte snoozer en hebt vaak last van de namiddagdip. Je bent die blubberende billen zat bij elke stap die je zet. Je voelt je helemaal niet (meer) aantrekkelijk en je bent bang dat je partner jou niet meer ziet staan. Of misschien heb je schrik dat je nooit 'van 't straat' geraakt?

Je denkt dat een opgeblazen gevoel, winderigheid, oprispingen normaal zijn. Je bent vaak teleurgesteld in jezelf omdat jij het niet kan volhouden. Jouw wilskracht is niet sterk genoeg. Je voelt je vaak het dikkerdje. Je vermijdt liefst spiegels en dan zéker die van in de paskamers.

Stop it right there. Dit verdien jij helemaal niet!

Tegenwoordig durf je nog amper luidop te zeggen dat je wil afvallen, omdat je dan als obsessief wordt beschouwd. Terwijl gewicht, en vooral vet verliezen, jou net kan helpen om jezelf liever te zien. En dan heb ik het niet louter over het cijfer op de weegschaal, maar vooral hoe goed jij je in je vel voelt, langs binnen en langs buiten. Een strak lichaam én gezondheid kan hand in hand gaan, mits de juiste begeleiding. Daarom ontwikkelde ik SHARP. 


Wil jij jezelf terug sexy as f* voelen?

Je geweldig goed in je vel én business voelen?

Wil je een gezonde relatie met voeding en training?

Ben je klaar voor je laatste dieet ooit?

02. Accountability

03. Personal community

SHARP. is het online coaching traject waarin jij met je gepersonaliseerd voedings- en trainingsplan aan de slag gaat om helemaal scherp te staan. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Het gaat namelijk niet alleen om kilo's in vet te verliezen maar óók om jezelf ongelooflijk energiek te voelen, zonder lichamelijke of mentale klachten. Zet naast je zakelijke doelen je persoon-lijke doelen vandaag nog om in actie!

01. The Program

Gedurende de hele periode maak jij deel uit van de SHARP. Tribe. Een community van like-minded goalgetters die jou elk moment van de dag ondersteunen. Een community zonder achterklap of ego, maar met heel veel support en respect voor elkaar.

Via deze besloten Facebook Groep kan je ten allen tijde vragen stellen aan mij en elkaar. De bedoeling is dat we op een interactieve manier van elkaar leren, elkaar inspireren en elkaar verder helpen

We starten met een online intakegesprek waarbij we jouw gezondheid en doelen in kaart brengen. Vervolgens kan jij aan de slag met je gepersonaliseerd workout plan dat perfect aansluit bij jouw niveau en doel. Jouw voedingsplan wordt op maat gemaakt en ontvang je max. 5 dagen later.

Maar er is meer. Accountability is een van de krachtigste tools om jouw resultaat te bereiken. Dat is wat SHARP. ook aanbiedt: Ik volg jouw progressie mee via de SHARP. app, ik check wekelijks met je in én je kan om de 2 weken inbellen in de Empowerment Groepscall. Dé plaats om elkaar te motiveren, je vragen te stellen of je te laten inspireren door een gastspreker. Heb je een slechte week of dipje? Dan heb je de optie om een 15 min. Pepcall met mij te boeken.

Een voedingsplan op maat 

Workout plan via de SHARP. app


Wekelijkse check-in & opvolging

Boek jouw gratis kennismakingsgesprek

ARE you ready to get sharp as hell?

Mogelijkheid tot boeken van
15 min. 1-on-1 pepcall

Persoonlijk intakegesprek

you

wat anderen zeggen

this could be

Dankjewel voor je begeleiding, je tips, je sjotten onder mn gat, mn ups and downs te verdragen! Ik ben super tevreden met mn resultaat van SHARP.! Ik ben klaar om mijn eigen wegje verder te zetten en weet nu beter hoe me te voeden en evenwichtig te sporten! 

Dankje dankje dankje!
- B. Adriaensens

Ik heb SHARP. leren kennen via Instagram, vond het er interessant uitzien en was toch erg benieuwd. Zodoende kennismakingsgesprek gedaan met Kirsten, waaruit al snel bleek dat ze enorm veel kennis en kunde had over dat wat ze doet. Ook doorheen de weken volgt ze je goed op a.d.h.v. de app en gesprekken via de chat in de app. Voor vragen etc. kan je zeker terecht bij Kirsten. Ik heb alleszinds enorm veel geleerd in de loop van de 3 maanden en ben haar hier erg dankbaar voor! Merci Kirsten, je bent echt een topper, zowel als persoon als in je vak. ❤ - M. Venter

Ik moet zeggen: echt ongezien wat je doet. Ik laat je toe op een manier waarop ik anderen niet toe laat en neem je advies ook echt ter harte. Thanks for sticking with me!
Ik vermoed dat mijn SHARP. Membership gaat aflopen en wil dat heel graag nog eens doorlopen. Jij hebt me uit m'n coma gesleurd, nu tijd en zin in de volgende stap! Heb nog zoveel te leren van jou!
-P. Oeyen

“Super vriendelijke en erg leerrijke ervaring gehad. Ik zou niet meer terug willen naar mijn oude voedingspatroon. Heel wat afgevallen zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn of zo. Ben ook van mijn medicatie af dankzij een gezondere levensstijl. Gemakkelijker vol te houden dan gedacht. Dank je wel, Kirsten!”
– Carina Fernandez

"Wat me het meest is bijgebleven; weet wat je eet! Het is niet evident om een drukke agenda te combineren met gezonde eetgewoonten maar Kirsten heeft me op weg geholpen en getoond dat het makkelijker is dan je ooit zou durven denken.

Dankzij haar, heb ik mijn lichaam beter leren kennen en geniet ik nu van mijn dagen zonder maagklachten. Leuke surplus en logisch gevolg, weer enkele kilootjes lichter. Dank voor alle hulp!" - D. Matheussen

"Super tevreden! Voordien had ik elke dag buikpijn. Het was normaal voor mij terwijl het dat écht niet is. Rauwe groenten eten was geen optie. Heel vaak krampen na het eten wat volgens dokters te wijten was aan een 'spastische darm' en klaar is kees. Leer er maar mee leven.

Kirsten heeft mij doen inzien dat ik er niet mee moet leren leven. Dat ik zelf controle kan krijgen door de juiste keuzes en combinaties te maken en zo mijn darm terug kan herstellen. Ik heb meer energie nu, slaap beter en kan terug rauwe groenten eten. En bovenal: het is gemakkelijk toe te passen in mijn drukke leven én ik kan meer eten dan voordien. Hoe zalig is dat?!" - Marijke Vissers

Veelgestelde vragen

+

wat is de prijs?

Het SHARP. Program bedraagt een investering van €1997, incl. BTW. Liever gespreid betalen? Dat kan! Je kan ook in 3x betalen: (3x €679) of in 6x (€349 per maand). Een factuur is mogelijk.

+

ik heb al zoveel geprobeerd. waarom zou dit wel werken?

I've been there too. Ik heb zelf zo lang gezocht en enorm veel uitgetest en geprobeerd en telkens met korte termijn resultaten die gewoon niet houdbaar waren op lange termijn. Lees: extreem obsessief met eten en training bezig zijn waardoor ik o.a. alle vreugde in sociale gelegenheden verloor maar ook fysieke klachten kreeg zoals een vertering die helemaal om zeep was.

Met SHARP. investeer je zowel in de juiste tools zoals een voedingsplan op maat en workout plans, maar kom je ook terecht in een community van gelijkgestemden waar iedereen zichzelf kan zijn. Een ware Tribe waarbij we elkaar steunen, oppeppen en bijleren van elkaar. Maar ook door wekelijkse accountability geef ik jouw een motiverend duwtje in de rug. Voeg daar nog jouw 100% inzet en knaldrang bij, en je bekomt schitterende resultaten.

+

wat als ik een specifieke vraag heb?

Zowel in de gesloten Facebook Groep als tijdens de Empowerment calls kan je zoveel vragen stellen als je wil. Heb je een dip of zit je echt met iets, dan kan je een 15 min. 1-on-1 pepcall boeken.

+

Ik heb een specifieke case en heb FULL PRIVATE 1-op-1 begeleiding nodig

Momenteel is mijn agenda voor 1-op-1 coachings volboekt en weet ik ook niet wanneer er precies een plekje vrijkomt. Mijn klanten kinda stick with me waarbij ik sommigen zelfs al 2 jaar train. Om jou niet op je honger te laten zitten en jou sneller verder te helpen, ontwikkelde ik SHARP. waarbij de focus ligt op de kracht van een groep, maar ook ruimte is voor persoonlijke vragen en feedback.
Wil je toch liever full private 1-op-1 begeleiding? Zet je dan zeker op de wachtlijst. Vanaf er een plekje vrijkomt, ontvang jij een mail!

+

Heb ik Fitnessmateriaal nodig?

Zelfs met miniem materiaal kan je aan de slag. Een fitnessmatje kan soms wel handig zijn en eventueel een grote en kleine weerstandsband. Maar zelfs zonder materiaal kan je al aan de slag met de trainingsschema's. Op termijn wil je misschien wel wat materiaal aanschaffen. Ik merk dat klanten naarmate ze bezig zijn, het wel fijn vinden om met materiaal te werken. Maar dat is dus zeker geen verplichting

+

Hoe gaat het praktisch in zijn werking?

Vanaf jij je via onderstaande button inschrijft, kan je meteen de datum van het intakegesprek boeken. Om de datum te bevestigen, maak je de betaling in orde. Na het intakegesprek ontvang je meteen toegang tot de SHARP. App, Facebook groep, en krijg je 5 dagen later jouw gepersonaliseerd voedings- en trainingsplan met een uitlegvideo.

De Empowerment calls vinden telkens op maandagavond plaats. Kan je er niet bij zijn? Don't worry, er wordt een replay beschikbaar gemaakt! De check-ins vul je wekelijks in zodat ik kan meekijken hoe het met jou gaat. Ik houd ten allen tijde de vinger aan de pols.


i wanna get sharp!>>

Mijn

beste tips

om je immuniteit te boosten

 5

.