THE PLATINUM CLUB

Heb je het gehad met diëten die niet werken? Ben je het beu om je altijd zo opgeblazen te voelen? Wil je wel trainen, maar geraak je nooit op tijd in de sportles? Wil je jezelf terug graag zien? Opnieuw barsten van energie? Wil je je libido terug?
 
Riep je meerdere keren 'ja'? Read on, babe. Neem zelf terug de touwtjes in handen, en ontdek hoe mooi het leven kan zijn zonder pijn, vermoeidheid en lusteloosheid. Maak jezelf terug prioriteit en investeer in je gezondheid. 

Laat je coachen naar de meest energieke versie van jezelf. Get ready to shine!

Wil je stralen langs binnen én langs buiten?

Heb je genoeg van altijd maar wat aan te modderen?

Vind je het tijd om nu eens écht aan jezelf te werken?

Wil je terug goesting krijgen in het leven?

TPC

SHARP.

02. Persoonlijk
plan van aanpak

03. Begeleiding

Tijdens een eerste telefoon- of videogesprek kijken we of er een match is. If so, leggen we het intakegesprek vast. In het eerste deel van de intake bespreken we jouw doelstelling en brengen we je huidige gezondheid in kaart. Van voeding tot beweging, van slaapkwaliteit tot stressniveau. Ook jouw persoonlijkheid en de invloed van omgevingsfactoren komen aan bod. Tijdens het tweede deel gaan we bewegen. Door middel van meer dan 20 oefeningen bekijk ik welke spieren meer aandacht nodig hebben en belangrijk zijn om op te trainen. En... je krijgt zelfs al huiswerk mee naar huis.

01. Intakegesprek

Gedurende 10 weken werken we je aan je voeding, beweging en mindset. De voedings- en trainingssessies vinden telkens apart plaats. Elk verdient zijn eigen aandacht en focus. Ze kunnen natuurlijk wel achter elkaar ingepland worden, indien je dat wenst.

De voedingssessies vinden 2-wekelijks plaats. We evalueren je progressie en kijken wat goed en minder goed verloopt. Telkens krijg je nieuwe actie-punten waar je gedurende 2 weken op werkt.

De trainingssessies vinden 1, 2, 3 of meerdere keren per week plaats. Een sessie duurt telkens 60 min. 
We starten vanuit jouw huidige situatie en werken volgens de noden van leefstijl. We kijken wat jij specifiek nodig hebt op vlak van beweging, voeding en mindset.

Eén coach die je op alle raakvlakken begeleidt naar een volledige transformatie. En dat op jouw tempo. Geen standaardschema of tsunami aan verandering. Maar stelselmatig nieuwe gewoontes aanleren, zonder dat het een bijkomend moetje wordt.

Stap voor stap trainen we naar een optimaal functionerend lichaam. Stap voor stap jezelf terug voeden en herstellen. Leer zelf de signalen van je lichaam herkennen en érkennen. Voel hoe bevrijdend het kan zijn om zonder kwaaltjes door het leven te gaan. Time to level up!

You deserve to shine, babe.

Maak jezelf opnieuw prioriteit.

Laat je lichaam en geest terug samenwerken.

Krijg terug grip op je gezondheid.

I got your back. Every step of the way.

you

wat anderen zeggen

this could be

"3 maanden geleden zat ik helemaal in een negatieve spiraal. Ik zat echt niet goed in mijn vel en was helemaal niet gelukkig met het beeld dat ik in de spiegel zag.

Ik had zeer weinig energie en compenseerde dat door veel koffie te drinken. Ik snoepte de emoties weg of at ze weg met fastfood. Mijn relatie met voeding was er eentje van love it and hate it.

Ik besloot dat het tijd was om mijn leven terug in handen te nemen. Ik wou terug een gezonde relatie met voeding, een gezond lichaam en een happy mind. Niet bezig zijn met calorieën tellen of voeding eten dat naar niets smaakt.

Zo kwam Kirsten op mijn pad en daar ben ik super dankbaar voor." (1/3)

"Groot was mijn verbazing dat ik voor voeding back to basic mocht gaan. Normaal eten, voelen wat het lichaam nodig heeft. Weg met onbewerkt voedsel of so called dieet voeding. De natuur leert ons wat we nodig hebben en we mogen dit ritme terug volgen.

Van het sporten had ik vooraf aangekondigd dat ik me echt niet kon voorstellen dat mensen dit leuk vinden hahaha. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ondertussen ook echt wel uitkijk naar mijn wekelijkse sportmomenten.

Kirsten werkt een programma op maat uit en luistert naar wat je nodig hebt en wat je lichaam aangeeft. Stap voor stap verandert je leven. Ik heb geen ene keer het gevoel gehad dat ik aan het sporten ben of aan het diëten of gezond aan het eten ben... Je reset je lichaam en leert er terug naar luisteren." (2/3)

"Na bijna drie maanden heb ik terug energie zonder dat er hulpmiddelen voor nodig zijn.

Mijn lichaam is krachtiger maar ook mijn mind is veerkrachtiger. Ik ben gelukkig en word steeds blijer als ik in de spiegel kijk. Ik ben veel meer in balans.

Ik kan enorm genieten van eten en hoef me voor niets nog schuldig te voelen.

In die drie maanden dat we samen onderweg zijn is er zoveel veranderd dat ik nu al uitkijk naar wat er de komende tijd nog gaat veranderen." (3/3)
- L.Peeters

"Super tevreden van mijn voedingstraject bij Kirsten! Hiervoor had ik elke dag buikpijn. Het was normaal voor mij terwijl het dat écht niet is. Rauwe groenten eten was geen optie. Heel vaak krampen na het eten wat volgens dokters te wijten was aan een 'spastische darm' en klaar is kees. Leer er maar mee leven.

Kirsten heeft mij doen inzien dat ik er niet mee moet leren leven. Dat ik zelf controle kan krijgen door de juiste keuzes en combinaties te maken en zo mijn darm terug kan herstellen. Ik heb meer energie nu, slaap beter en kan terug rauwe groenten eten. En bovenal: het is gemakkelijk toe te passen in mijn drukke leven én ik kan meer eten dan voordien. Hoe zalig is dat?!" - Marijke Vissers

"Voor ik begon, was ik een vat vol ontstekingen. Ik kreeg de ene negatieve diagnose na de andere. Het was duidelijk tijd voor verandering. Door de expertise van Kirsten, zit ik nu in de richting van een gezond lichaam. Op een paar maanden tijd ging ik van een wekelijks naar een dagelijkse WC-bezoek, een veel gezonder, (bijna) ontstekingsloos lichaam en (na een jarenlange struggle) een leven zonder medicatie voor mijn angststoornis. De kilo’s die er stilletjes aan afgaan zijn een leuke bonus! Door haar oprecht zorgende aanpak, heb ik niet alleen een gezonder lichaam, maar ook een heel nieuwe manier van leven. 1000x bedankt voor een fysiek en mentaal sterkere versie van mezelf! Dit is onbetaalbaar!" - Karolien Vos

"Voor ik begon, was ik een vat vol ontstekingen. Ik kreeg de ene negatieve diagnose na de andere. Het was duidelijk tijd voor verandering. Door de expertise van Kirsten, zit ik nu in de richting van een gezond lichaam. Op een paar maanden tijd ging ik van een wekelijks naar een dagelijkse WC-bezoek, een veel gezonder, (bijna) ontstekingsloos lichaam en (na een jarenlange struggle) een leven zonder medicatie voor mijn angststoornis. De kilo’s die er stilletjes aan afgaan zijn een leuke bonus! Door haar oprecht zorgende aanpak, heb ik niet alleen een gezonder lichaam, maar ook een heel nieuwe manier van leven. 1000x bedankt voor een fysiek en mentaal sterkere versie van mezelf! Dit is onbetaalbaar!" - Karolien Vos

"In één woord: AANRADER! Haar aanpak en doelgericht advies hebben mijn ogen geopend en me heel veel bijgeleerd. De afgelopen maanden hebben niet alleen mijn voedingspatroon maar ook levensstijl veranderd. Ik ben alvast grote fan!” - Laura Verbeelen

"Ik ben super tevreden van de professionele begeleiding. Sinds ik met Kirsten ben gestart, is er voor mij veel veranderd, ik ben bewuster gaan leven waardoor ik me veel energieker en gezonder voel, niet alleen voeding, maar ook beweging en een gezondere levensstijl in het algemeen! Alles hangt samen! Fysiek en mentaal voel ik me veel beter! Door mijn enthousiasme hierover, is mijn hele omgeving zelfs mee bewuster en gezonder gaan eten/leven! Het werkt aanstekelijk! Ik raad het iedereen aan want met de hulp van Kirsten kan je de beste versie van jezelf ontdekken!" - Ellen Aerts

“Super vriendelijke en erg leerrijke ervaring gehad. Ik zou niet meer terug willen naar mijn oude voedingspatroon. Heel wat afgevallen zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn of zo. Ben ook van mijn medicatie af dankzij een gezondere levensstijl. Gemakkelijker vol te houden dan gedacht. Dank je wel, Kirsten!”
– Carina Fernandez

"Dankjewel voor je begeleiding, je tips, je sjotten onder mn gat, mn ups and downs te verdragen! Ik ben super tevreden met mn resultaat van SHARP.! Ik ben klaar om mijn eigen wegje verder te zetten en weet nu beter hoe me te voeden en evenwichtig te sporten!

Dankje dankje dankje!"
- B. Adriaensens

Veelgestelde vragen

+

hoe werkt het?

Na een eerste kort telefoongesprek kijken we of we een match zijn. Vervolgens plannen we een intakegesprek in waarbij we jouw huidige gezondheidstoestand kaderen en je doel vastleggen. Je krijgt vervolgens huiswerk mee naar huis, waarmee we tijdens het tweede consult aan de slag gaan.

Je trainingssessie en voedingsconsult zijn telkens twee aparte sessies. Ze kunnen welk op elkaar aansluiten, als je dat praktischer vindt. In het voedingsluik houden we een tweewekelijkse opvolging, maar kan je ook rekenen op tussentijdse ondersteuning als je daar nood aan hebt. Je sportsessies vinden 1, 2, 3 of meer keer per week plaats, aan huis of bij Fithaus te Brasschaat. 

+

Hoeveel investeer ik?

Er zijn 3 opties: 

1. BRONZE
 • Assessment t.w.v. €250
 • 20 PT-sessies + voedingsplan op maat
 • Prijs: €1800 (excl. BTW)
 • In DUO trainen? €2600 (excl. BTW)

2. SILVER
 • Assessment t.w.v. €250
 • 30 PT-sessies (29 + 1 gratis) + voedingsplan op maat
 • Prijs: €2500 (excl. BTW)
 • In DUO trainen? €3600 (excl. BTW)

3. GOLD
 • Assessment t.w.v. €250
 • 40 PT-sessies (38+2) + voedingsplan op maat + goodiebag t.w.v. €50.
 • Prijs: €3220 (excl. BTW)
 • In DUO trainen? €4300 (excl. BTW)

+

hoe verloopt de betaling?

Jouw plaatsje is gegarandeerd nadat je het volledige bedrag hebt overgeschreven. De overschrijving dient te gebeuren voorafgaand het eerste intakegesprek. Een factuur is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

+

waar gaan de sessieS door?

De voedingsconsultaties kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Vaak combineren we een voedingsessie na een trainingsessie.

De trainingssessies kunnen doorgaan bij Private Gym Fithaus in Brasschaat. Woon je in Brasschaat? Dan kan personal training ook aan huis.  

start vandaag nog!

nog even deze vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

Niet met het traject uiteraard, maar wel met het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil jij een traject
bij The Platinum Club starten?

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

SHARP.

Ik wil mijn energie terug!

Hoe kan ik jou met dit traject helpen?

E-Mail:

voornaam:

Ik wil mijn energie terug!

Wil jij een traject
all-in coaching starten?

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

voedingscoaching

bewegingscoaching

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

Ik wil mijn energie terug!

Mijn

beste tips

om je immuniteit te boosten

 5

.