voedingscoaching

Word jij ook gek van die ontelbare voedingstheorieën die elkaar tegenspreken? Ben je het beu om op maandag altijd terug opnieuw te beginnen? Heb je er genoeg van om elke spiegel te mijden? Elke avond uitgeput in de zetel te ploffen? En 's ochtends jezelf uit bed te heisen? 

I got you. Vandaag staan we verder dan ooit van onszelf. Ons hoofd staat fysiek nog op ons lichaam, maar de connectie is ver zoek. Voeding dient niet meer enkel als energiebron, maar ook als troost of comfort. Leer terug met jezelf te connecten. Ga voor een integrale aanpak tussen lichaam en geest, en maak jouw gezondheid opnieuw prioriteit.

Laat me je terug begeleiden naar de basis. Waarom je eet, hoe je verteert en wat je nodig hebt om optimaal te genieten van het leven, 

Wil je met trots terug in de spiegel kunnen kijken?

Klaar om je gezondheid in eigen handen te nemen?

Zin om opnieuw te barsten van energie?

Ben je klaar voor je laatste dieet ooit?

food

all-in

move

02. Persoonlijk
plan van aanpak

03. Begeleiding

Tijdens een eerste telefoongesprek kijken we of er een match is. If so, bespreken we in een daaropvolgend intakegesprek jouw doelen en brengen we je huidige gezondheidssituatie in kaart. Van voeding, tot stress, slaap en omgeving. Daarna ga je aan de slag met je huiswerk: een eetdagboek bijhouden en een mandala inkleuren.
De week daarna gaan we aan de slag!

01. Intakegesprek

Samen stappen we in een Voedingstraject van 12 weken waarin we stelselmatig jouw eetgewoontes en relatie met voeding optimaliseren. Per consult leggen we een aantal actiepunten vast. Die bouwen we pragmatisch en stelselmatig in als nieuwe gewoonte. Stap per stap. 

Na 3 maanden heb jij de juiste tools in handen om op een consistente manier je gezondheid in eigen handen te nemen. Geen dieet, wel gewoon gezond. We werken van binnenuit zodat je ook aan de buitenkant gaat stralen!

We vertrekken vanuit jouw huidig voedingspatroon. Tijdens elke consultatie bespreken we de actiepunten waarmee je telkens twee weken aan de slag gaat. We bouwen stelselmatig nieuwe gewoontes op. En zo creëren we voor je het beseft op een heel natuurlijke manier nieuwe gewoontes. 

Stelselmatig gezonde keuzes leren maken.

Afgestemd op jouw temperament.

Met een ritme dat natuurlijk aanvoelt.

Geef je levenskwaliteit een upgrade.

En die mandala? Die verklapt me jouw temperament en geeft inzicht over wie je bent als persoon. Jouw karaktereigenschappen neem ik mee in mijn voedingsadviezen. Want ieder is uniek, en ieder heeft nood aan een persoonlijke en genuanceerde coaching.

wat anderen zeggen

this could be

you

“Super vriendelijke en erg leerrijke ervaring gehad. Ik zou niet meer terug willen naar mijn oude voedingspatroon. Heel wat afgevallen zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn of zo. Ben ook van mijn medicatie af dankzij een gezondere levensstijl. Gemakkelijker vol te houden dan gedacht. Dank je wel, Kirsten!” – Carina Fernandez

“Ik heb de kans gehad om een voedingstraject bij Kirsten te volgen en in één woord: AANRADER! Haar persoonlijke aanpak en doelgericht advies hebben mijn ogen geopend en me heel veel bijgeleerd. De afgelopen maanden hebben niet alleen mijn voedingspatroon maar ook levensstijl veranderd. Ik ben alvast grote fan!” - Laura Verbeelen

"Wat me het meest is bijgebleven; weet wat je eet! Het is niet evident om een drukke agenda te combineren met gezonde eetgewoonten maar Kirsten heeft me op weg geholpen en getoond dat het makkelijker is dan je ooit zou durven denken. Dankzij haar, heb ik mijn lichaam beter leren kennen en geniet ik nu van mijn dagen zonder maagklachten. Leuke surplus en logisch gevolg, weer enkele kilootjes lichter. Dank voor alle hulp!" - Dominique Matheussen

"Ik was al langer opzoek naar iets/iemand die me kon helpen omdat ik al lang niet goed in m’n vel zat, vaak moe, stramme spieren, laatste tijd heel onzeker... ik heb heel lang getwijfeld want ik was onzeker, beschaamd, en bang.. had in mijn ogen enkel maar “milde klachten” en dacht dat ik me aanstelde. Na het eerste gesprek waren al m’n twijfels weg, ineens was er daar echt volle goesting om er in te vliegen. Kirsten luistert zonder vooroordelen, geeft zoveel positieve energie dat als je buiten stapt je zó blij bent dat je de stap gezet hebt.
Tijdens de 12 weken leert ze je nieuwe gewoonten aan in kleine stapjes, die je zelf in de eerste weken al voelt, en dit op je eigen tempo. Ze krikt je op wanneer het wat minder gaat en ze moedigt je aan bij elke stap die je zet. Ze legt ook gewoon uit waarom je bepaalde zaken eet, bepaalde dingen doet, en vooral wat dit met je lichaam doet. En guess what ; ze doet dit in mensen taal! En je mag ze álles vragen. Ze vraagt ook hoe het met je gaat, hoe je je voelt, en ze luistert echt naar je. Ze bekijkt het totale pakket, waarbij ze jou helpt naar de beste versie van jezelf. Dankjewel voor alles lieve enthousiaste energiebruisende Kirsten! You rock!" - Anoniem

"Ik ben echt blij met het traject dat ik heb afgelegd. Kirsten is echt een super coach. Veel liever en begripvoller dan de klassieke diëtiste, waardoor haar woorden veel beter aankomen en de aanpak ook meteen aan slaagt." - Anoniem

"Super tevreden van mijn voedingstraject bij Kirsten! Hiervoor had ik elke dag buikpijn. Het was normaal voor mij terwijl het dat écht niet is. Rauwe groenten eten was geen optie. Heel vaak krampen na het eten wat volgens dokters te wijten was aan een 'spastische darm' en klaar is kees. Leer er maar mee leven.

Kirsten heeft mij doen inzien dat ik er niet mee moet leren leven. Dat ik zelf controle kan krijgen door de juiste keuzes en combinaties te maken en zo mijn darm terug kan herstellen. Ik heb meer energie nu, slaap beter en kan terug rauwe groenten eten.
 En bovenal: het is gemakkelijk toe te passen in mijn drukke leven én ik kan meer eten dan voordien. Hoe zalig is dat?!" - Marijke V.

Veelgestelde vragen

+

hoe werkt het?

Na een eerste kort telefoongesprek kijken we of we een match zijn. If so, plannen we een intakegesprek in waarbij we jouw huidige gezondheidstoestand kaderen. Je krijgt vervolgens huiswerk mee naar huis waarmee we tijdens het tweede consult aan de slag gaan. De 11 weken die daarop volgen, bouwen we stelselmatig nieuwe gewoontes in. Een tweewekelijkse opvolging, maar ook tussentijdse ondersteuning zetten je op weg naar een blijvende leefstijlverandering. 

+

hoe verloopt de betaling?

Jouw plaatsje in het 12-weken Voedingstraject is gegarandeerd nadat je het volledige bedrag hebt overgeschreven. De overschrijving dient te gebeuren voorafgaand het eerste intakegesprek. Een factuur is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

+

waar gaan de sessieS door?

De sessies kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Telkens op afspraak. Op woensdagavond en vrijdagvoormiddag vind je me bij Groepspraktijk Manos in Schilde. Online sessies vinden plaats op dinsdagavond en vrijdagnamiddag.

start vandaag nog!

Niet met het traject uiteraard, maar wel met het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil jij een traject voedingscoaching starten?

all- in coaching

bewegingscoaching

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

Ik wil mijn energie terug!

Hoe kan ik jou met dit traject helpen?

E-Mail:

voornaam:

Wil jij een traject voedingscoaching starten?

all- in coaching

bewegingscoaching

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

Ik wil mijn energie terug!

Mijn

beste tips

om je immuniteit te boosten

 5

.