Bewegingscoaching

Wil je terug beginnen sporten, maar weet je niet hoe te beginnen? Heb je geen zin om in een overvolle fitnesscentrum binnen te stappen? Is deelname aan een groepsles een te hoge drempel voor je? Wil je trainen volgens de noden van jouw lichaam? 

Dan is personal training iets voor jou. Door ons sedentair bestaan zijn er heel wat disbalansen in onze spieren. Dat brengen we in kaart en nemen we als start van jouw persoonlijk trainingsschema. We trainen volgens jouw ritme en haalbare intensiteit.

Word opnieuw bewust van je eigen lichaam. Maak jezelf terug sterker. Fysiek én mentaal.


Wil je in een veilige en rustige omgeving sporten? 

Wil je training met impact en écht resultaat?

Wil je terug vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken?

Wil je je grenzen verleggen én blessurevrij blijven?

all-in

food

move

03. Begeleiding

Tijdens een eerste telefoontje kijken we of er een match is. If so, leggen we een een intakegesprek vast waarin we jouw trainingsdoel en je huidige gezondheidssituatie in kaart brengen. Aan de hand van een assessment bekijken we op welke spieren we de aandacht moeten leggen. We eindigen met een korte kennismakingstraining.

01. Intakegesprek

Trainen in een veilige omgeving waar je je niet druk hoeft te maken om wat mensen denken. Zo kan je je volledig focussen op jezelf. 

Corrigerende feedback om je oefeningen tot in de perfectie uit te voeren, zorgen ervoor dat je de juiste spieren aanspreekt. Hello, efficiënt trainen!

Denk je dat je niet meer kan? Think again. Wedden dat ik je net dat streepje verder kan trekken? Ontdek, en sta versteld van jezelf. 

02. Persoonlijk
plan van aanpak

Zitten is het nieuwe roken. Wist je dat we gemiddeld 7 zitplaatsen op deze wereld hebben? Van de auto, naar onze bureaustoel, tot de keukenstoel en de zetel. Ons sedentair bestaan eist zijn tol en wraakt zich in allerhande blessures. Een plank-challenge of 100 squats gaan dat helaas niet verhelpen. Integendeel. Blessures steken de kop op.

Jouw sportieve stok achter de deur.

Leer je lichaam juist te trainen.

Afgestemd op jouw agenda.

Afzien en genieten tegelijk!

We kampen met spierdisbalansen en neuromusculaire inefficiëntie. Daar gaan we eerst mee aan de slag. We brengen je lichaam opnieuw in balans en leren je zenuwen en spieren opnieuw samenwerken. Volgens een schema afgestemd op jouw niveau en ritme. Met directe feedback streven we naar de perfecte uitvoering. Met motiverende woorden verleggen we je grenzen nét dat beetje meer.

wat anderen zeggen

this could be

you

“Super vriendelijke en erg leerrijke ervaring gehad. Ik zou niet meer terug willen naar mijn oude voedingspatroon. Heel wat afgevallen zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn of zo. Ben ook van mijn medicatie af dankzij een gezondere levensstijl. Gemakkelijker vol te houden dan gedacht. Dank je wel, Kirsten!” – Carina Fernandez

“Ik heb de kans gehad om een voedingstraject bij Kirsten te volgen en in één woord: AANRADER! Haar persoonlijke aanpak en doelgericht advies hebben mijn ogen geopend en me heel veel bijgeleerd. De afgelopen maanden hebben niet alleen mijn voedingspatroon maar ook levensstijl veranderd. Ik ben alvast grote fan!” - Laura Verbeelen

"Wat me het meest is bijgebleven; weet wat je eet! Het is niet evident om een drukke agenda te combineren met gezonde eetgewoonten maar Kirsten heeft me op weg geholpen en getoond dat het makkelijker is dan je ooit zou durven denken. Dankzij haar, heb ik mijn lichaam beter leren kennen en geniet ik nu van mijn dagen zonder maagklachten. Leuke surplus en logisch gevolg, weer enkele kilootjes lichter. Dank voor alle hulp!" - Dominique Matheussen

"Ik was al langer opzoek naar iets/iemand die me kon helpen omdat ik al lang niet goed in m’n vel zat, vaak moe, stramme spieren, laatste tijd heel onzeker... ik heb heel lang getwijfeld want ik was onzeker, beschaamd, en bang.. had in mijn ogen enkel maar “milde klachten” en dacht dat ik me aanstelde. Na het eerste gesprek waren al m’n twijfels weg, ineens was er daar echt volle goesting om er in te vliegen. Kirsten luistert zonder vooroordelen, geeft zoveel positieve energie dat als je buiten stapt je zó blij bent dat je de stap gezet hebt.
Tijdens de 12 weken leert ze je nieuwe gewoonten aan in kleine stapjes, die je zelf in de eerste weken al voelt, en dit op je eigen tempo. Ze krikt je op wanneer het wat minder gaat en ze moedigt je aan bij elke stap die je zet. Ze legt ook gewoon uit waarom je bepaalde zaken eet, bepaalde dingen doet, en vooral wat dit met je lichaam doet. En guess what ; ze doet dit in mensen taal! En je mag ze álles vragen. Ze vraagt ook hoe het met je gaat, hoe je je voelt, en ze luistert echt naar je. Ze bekijkt het totale pakket, waarbij ze jou helpt naar de beste versie van jezelf. Dankjewel voor alles lieve enthousiaste energiebruisende Kirsten! You rock!" - Anoniem

"Ik ben echt blij met het traject dat ik heb afgelegd. Kirsten is echt een super coach. Veel liever en begripvoller dan de klassieke diëtiste, waardoor haar woorden veel beter aankomen en de aanpak ook meteen aan slaagt." - Anoniem

"Super tevreden van mijn voedingstraject bij Kirsten! Hiervoor had ik elke dag buikpijn. Het was normaal voor mij terwijl het dat écht niet is. Rauwe groenten eten was geen optie. Heel vaak krampen na het eten wat volgens dokters te wijten was aan een 'spastische darm' en klaar is kees. Leer er maar mee leven.

Kirsten heeft mij doen inzien dat ik er niet mee moet leren leven. Dat ik zelf controle kan krijgen door de juiste keuzes en combinaties te maken en zo mijn darm terug kan herstellen. Ik heb meer energie nu, slaap beter en kan terug rauwe groenten eten.
 En bovenal: het is gemakkelijk toe te passen in mijn drukke leven én ik kan meer eten dan voordien. Hoe zalig is dat?!" - Marijke V.

Veelgestelde vragen

+

hoe werkt het?

Als we tijdens een eerste telefonisch kennismakingsgesprek voelen dat er een klik is, plannen we ons intakegesprek in. Zorg ervoor dat je sportieve kledij meeneemt, of al aanhebt. We gaan namelijk ook al wat bewegen!
We starten met een gesprek en brengen je huidige gezondheid en jouw trainingsdoel in kaart. Vervolgens neem ik een assessment af om jouw spierdisbalansen in kaart te brengen. We ronden af met een korte kennismakingstraining.

De sessie erna starten we met jouw trainingsschema. Jij kiest zelf hoeveel keer per week je traint. Ik adviseer om minstens 2x per week personal training te volgen. Zo bereik je sneller het resultaat dat je wil behalen.

+

hoe verloopt de betaling?

Jouw plaatsje is gegarandeerd nadat je het volledige bedrag hebt overgeschreven. De overschrijving dient te gebeuren voorafgaand het eerste intakegesprek. Een factuur is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

+

waar gaan de sessieS door?

De trainingssessies kunnen zowel doorgaan bij Private Gym Fithaus in Wilrijk of Brasschaat.

start vandaag nog!

nog even deze vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

Niet met het traject uiteraard, maar wel met het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

waar kan ik je mee helpen?

E-Mail:

voornaam:

Wil jij een traject bewegingscoaching starten?

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

all-in coaching

voedingscoaching

Ik wil mijn energie terug!

Hoe kan ik jou met dit traject helpen?

E-Mail:

voornaam:

Wil jij een traject bewegingscoaching starten?

nog even deze korte vragenlijst invullen, en dan contacteer ik je snel!

Ik wil mijn energie terug!

all-in coaching

voedingscoaching

Mijn

beste tips

om je immuniteit te boosten

 5

.